MULTITOUCH


Va oferim accesul gratuit la un nou curs creat pentru simplificarea muncii Dumneavoastră la clasă fără a avea nevoie de cunoștințe avansate de IT! Sunt suficiente cunoștințele obișnuite de operare a calculatorului!


In acest curs veți descoperi aspecte mai puțin cunoscute care, dacă le aplicați, vă vor ajuta să realizați împreună cu elevii dumneavoastră lecții interactive la clasă, chiar si fără o tablă interactivă la început!


După cum ați observat, un termen care apare tot mai des in vocabularul cotidian este “multitouch”.
Haideți să înțelegem mai bine ce înseamnă aceasta denumire!

Termenul vine din limba engleză si este format din două cuvinte multi si touch. Se referă la proprietatea unei suprafețe, care poate fi o placă tactilă (touchpad), un ecran tactil (touchscreen) , de a genera o funcție sau o acțiune ca  răspuns la mai mult de una sau două atingeri ale ecranului de către un utilizator.

Denumirea de multitouch a fost revendicata de către Apple, care in anul 2007 a pus-o in practică la scară comercială mondială prin lansarea iPhone.

Deși au încercat patentarea acestei denumiri Apple a fost refuzată, deoarece denumirea a fost considerate prea generică.

Dezvoltarea rapidă a tehnologiei multitouch a dus ca sub imperiul intereselor comerciale si a unor strategii de marketing, termenul de “multitouch” să fie utilizat si referitor la tehnologii mai vechi care sunt de fapt “dispozitive capabile să răspundă la o atingere sau două” simuland astfel  funcționarea multitouch.

Pentru accesul la cursul gratuit si la adeverinta de curs dati click pe butonul verde din dreapta jos sub textul "Free" !

MULTITOUCH

Bun găsit la un nou curs creat pentru simplificarea muncii Dumneavoastră la clasă fără a avea nevoie de cunoștințe avansate de IT! Sunt suficiente cunoștințele obișnuite de operare a calculatorului!In acest curs veți descoperi aspecte mai puțin cunoscute care, dacă le aplicați, vă vor ajuta să realizați împreună cu elevii dumneavoastră lecții interactive la clasă, chiar si fără o tablă interactivă la început!După cum ați observat, un termen care apare tot mai des in vocabularul cotidian este “multitouch”. Haideți să înțelegem mai bine ce înseamnă aceasta denumire! Termenul vine din limba engleză si este format din două cuvinte multi si touch. Se referă la proprietatea unei suprafețe, care poate fi o placă tactilă (touchpad), un ecran tactil (touchscreen) , de a genera o funcție sau o acțiune ca  răspuns la mai mult de una sau două atingeri ale ecranului de către un utilizator. Denumirea de multitouch a fost revendicata de către Apple, care in anul 2007 a pus-o in practică la scară comercială mondială prin lansarea iPhone. Deși au încercat patentarea acestei denumiri Apple a fost refuzată, deoarece denumirea a fost considerate prea generică. Dezvoltarea rapidă a tehnologiei multitouch a dus ca sub imperiul intereselor comerciale si a unor strategii de marketing, termenul de “multitouch” să fie utilizat si referitor la tehnologii mai vechi care sunt de fapt “dispozitive capabile să răspundă la o atingere sau două” simuland astfel  funcționarea multitouch.

Free