Călin MATEIAN - BLOG

Încrederea în reușita personală sparge barierele propriilor limitări!

Cum vă ferește informația de erori!


Atenție! Știați că lipsa firească de informații tehnice specifice, a multora dintre noi, este exploatat de mulți comercianți, care ne vând ȋn Romania tehnologii educaționale pe care nu le mai vrea vestul Europei si nu ceea ne este potrivit nouă?

Știați că?

La o primă căutare pe Google cu subiectul “tabla interactivă”, veți găsi câteva oferte de modele cu descrieri atrăgătoare? Daca veți citi insa mai aprofundat, veți descoperi că marea lor majoritate sunt așa zise DUAL TOUCH ! Adică reacționează la atingerea a doi utilizatori. La prima vedere pare OK, doar ca nu e deloc in regula!.

In Europa aceste tehnologii DUAL TOUCH nu mai sunt dorite de nimeni, de mai mult de cativa ani de zile! La modul actual de evoluție a softurilor cand Windows 8 si 10 este orientat spre multitouch cu minimum 6 atingeri, sa cumperi o tabla DUAL TOUCH in 2016 e ca si cum ai alege să cumperi in living acasă un televizor cu tub cinescop!

OK! Si care e problema? 

Problema majoră este că toate calculatoarele care se produc astăzi au procesoare si sisteme de operare orientate către multitouch cu minimum 6 atingeri! Asta înseamnă ca vom lucra greoi cu un DUAL TOUCH, fără să beneficiem de avantajele gesturilor specifice tabletelor doar pentru  că am ales, in lipsa fireasca de informatie tehnica de specialitate, o tehnologie „touch” depășită!
 
Haideti să invătăm din cazurile publice de ignoranță ȋn domeniul medicinei si care ne afectează pe toți! In domeniul tehnologiei educaționale este momentul sa fim mai informați , mai atenți la  detalii si sa fim mai inspirati in alegerile noastre spre usurarea sarcinii de predare!

Ce avem de facut? Care ar fi solutia?

Va propun un CURS NOU ON-LINE GRATUIT CU ADEVERINTA DE CURS in care vom prezenta aceste tehnologii astfel incat fiecare să aleagă in cunostintă de cauză, solutia potrivită !

 Depinde numai de noi! De fiecare din noi!

In calitate de trainer si consultant educațional este de datoria mea să vă informez despre ce e nou si actual in domeniul educației folosind calculatorul! Vă propun cursul "MULTITOUCH" pentru ca sa fiți mai bine informați, pentru a înțelege cum aceste tehnologii vă pot ajuta substanțial si cum să vă protejați de alegeri neinspirate in domeniul interactivității in educatie!