Călin MATEIAN - BLOG

Încrederea în reușita personală sparge barierele propriilor limitări!

„Călin MATEIAN – TRAINING” este platforma suport pentru fiecare dascăl interesat de folosirea cu succes a tablei inteligente destinate educației și comunicării !


In sutele de interacțiuni avute cu profesorii din scoli am remarcat că există un număr impresionant de table interactive de diferite feluri care stau practic nefolosite. Uneori  se folosesc ca ecrane de proiecție, alteori  chiar deloc.

 

Motivele pentru aceasta situație sunt diverse!  Uneori există o lipsa de cunoaștere a modului de funcționare a modelului de tabla existent, alteori există componente lipsă, iar in alte cazuri există probleme legate de soft si de  funcționare a calculatorului alocat.
 Fiecare dintre aceste probleme își găsesc rezolvarea intr-un mod pe care, in mod firesc, marea majoritate a profesorilor nu au de unde să-l cunoască. Dar nu trebuie sa fie așa!!

 

In cursurile si comunicările pe care le pregătesc special pentru Dumneavoastră vă ofer soluții de rezolvare, rând pe rând, pentru majoritatea problemelor existente!

 

Doriți sprijinul meu? Contactați-mă la adresa [email protected] si scrieți-mi despre problema pe care o aveți si am să vă răspund in cel mai scurt timp!

 

Este in puterea si știința Dumneavoastră capacitatea de a folosi aceste tehnologii! Vă voi arata cum să faceți aceasta cu succes!

Înscrieți-vă la cursurile Calin MATEIAN – TRAINING sau pe www.matte.ro  si solicitați prin e-mail la [email protected]  informații despre table interactive, videoproiectoare si softuri pentru lecțiile interactive si mobilierul adaptat la aceste noi metode de predare-învățare-evaluare !

Calin Mateian
Trainer si consultant educational